Sorvauspalvelut laadukkaasti Etelä-Suomessa

Tutustu referensseihimme
Sivun koriste

Asiakkaamme voivat jättää sorvaustyön kaikki vaiheet meille ja keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Koneistamme tuotteet asiakkaan kuvien ja mallien mukaan. Täsmällinen aikataulu suunnitellaan asiakkaan kanssa yhteistuumin ja deadlineja kunnioitetaan.

Omat laatuvaatimuksemme sorvauspalveluissamme ovat korkealla. Meillä on monipuolinen osaaminen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Toimimme Raaseporista käsin koko Etelä-Suomen alueella.

Joustavaa ja henkilökohtaista palvelua sorvauspalveluiden saralla Etelä-Suomessa

Sivun koriste

Menemme mielellämme asiakkaan luokse ja toimitamme tarvittaessa tuotteet rahtina. Pyrimme aina asiakaslähtöisyyteen ja useimmat asiakkaamme olemmekin oppineet tuntemaan hyvin. 

Teemme nopeasti ja luotettavasti osia alihankintasorvaukseen. Työstämme rautaa, messinkiä, alumiinia, rosteria ja haponkestävää terästä. Voimme tehdä myös duplexia ja muovia, halkaisijassa 3 mm–250 mm ja pituudessa 1 mm–500 mm.

Vakuutu ammattitaidostamme: selaa kuvagalleriaa tai kurkkaa referenssimme

Sivun koriste

Olemme toimineet sorvauspalveluiden alalla jo vuosikymmeniä. Meillä on monia vakioasiakkaita, jotka kääntyvät puoleemme aina uudestaan, koska ovat tyytyväisiä palvelumme tasoon. Olemme iloisia ja kiitollisia kasvavasta asiakaskunnastamme. Tutustu sinäkin pieneen läpileikkaukseen ammattitaitoisesta tuotannostamme Referenssit-sivullamme tai kuvagalleriassa.

Kuvagalleria

Ota yhteyttä sorvauspalveluiden ammattilaiseen!

Ota rohkeasti yhteyttä toivomasi työhön liittyen, otamme mielellämme haasteet vastaan ja pyrimme ylittämään asiakkaidemme odotukset. Automaattisorvaamo A. Lehtola Seur. Ky on jo vuosikymmeniä palvellut uskollisimpia asiakkaitaan ammattilaisen ottein, sovitut toimeksiannot aikataulun puitteissa toteuttaen. 

Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: sorvaus@mbnet.fi. Olemme avoinna maanantaista perjantaihin klo 8–16. 


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kun tarvitset sorvauksen ammattilaista, ota yhteyttä!

Maanantai - Perjantai 08:00 - 16:00

Karjaalla Raaseporissa laadukasta sorvaustyötä tekee Automaattisorvaamo A. Lehtola Seur. Ky, ota yhteyttä!