Erikoisalana laadukas CNC-sorvaus

Tutustu kuvagalleriaamme
Sivun koriste

Vakuuttavat referenssit ovat laadukkaan työn tae, ne kertovat yrityksen toimitus- ja suoritusvarmuudesta. Tällä sivulla voit tutustua referensseihimme aiemmista projekteistamme.


Sovimme mielellämme kertakumppanuuden lisäksi myös pitkäaikaisemmista kumppanuuksista. Täten asiakkaalta jää turha mietintä ja epävarmuus pois. Meiltä tilatut kappaleet valmistuvat sovitusti ajallaan ja toimitamme ne sopimuksen mukaisesti. Toimitusaika määräytyy yleensä työn mukaan ja riippuu projektin laajuudesta. Palveluihimme kuuluvat perinteisten sorvaustöiden lisäksi CNC-sorvaukset. Pajamme sijaitsee Raaseporin Karjaalla, mutta palvelemme Etelä-Suomessa aina Turusta Helsinkiin asti.

Moninaiset ja laatutietoiset yhteistyökumppanimme

Sivun koriste

Referenssejämme:

  • SBA Interior Oy, joka on laadukkaiden ja kokonaisten majoitusratkaisujen tarjoaja meri- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin. Toisena tuotantolinjana on SBA Components, joka valmistaa erilaisia osia ja komponentteja pääasiassa kotimaisen teollisuuden tarpeisiin. Karjaa. 
  • Rostek Oy, joka on luoksepääsyjärjestelmien valmistaja ja toimittaja. Heidän erikoisalaansa ovat huoltokelkat, tikkaat ja hoitosillat julkisivujen sekä lasikattojen ylläpitoon ja huoltoon. Espoo. 
  • Rakennusapteekki, joka myy perinteisiä, ekologisia rakennus- ja sisustustarvikkeita. Erityisarvoja tässä yrityksessä ovat luonnonmukainen rakentaminen, joka sopii esim. vanhoihin taloihin, sekä uudisrakentamiseen. Billnäs.

Värikäs kokemuspinta CNC-sorvauksessa

Sivun koriste

Huomaat ehkä referensseistämme, että työskentelemme erilaisten yritysten ja hyvinkin erilaisten alojen kanssa. Se tuo meille rikasta näkemystä työhömme. CNC-sorvauksen parissa onkin hyvä koko ajan kehittyä ja ottaa vastaan erilaisia työhaasteita, jotta ammattitaito kehittyy vielä vuosien varrella ja pysymme alan aallonharjalla.

Lue lisää sorvauspalveluista

CNC-sorvauksen palvelut Karjaalla

Meillä on monen vuosikymmenen kokemus CNC-sorvauksen parista. Pajallamme Karjaalla meitä  on kaksi työntekijää huolehtimassa työtahdistamme. Erityisosaamistamme on alihankintana tehty sorvaus yksittäisistä toimeksiannoista tuhansiin toimeksiantoihin! Olemme joustavia ja nopeita työskentelyssämme.  Meidän vahvuutenamme on vankka ammattitaito ja kokemus sorvaustyöstä. Otamme nopeitakin koppeja toimeksiannoista!

Kun tarvitset sorvauksen ammattilaista, ota yhteyttä!

Maanantai - Perjantai 08:00 - 16:00

Automaattisorvaamo A. Lehtola Seur. Ky toteuttaa sorvaustyöt Raaseporin Karjaalla. Ota yhteyttä!